Nano zaščitni premaz - Tekoče steklo

Nano zaščitni premaz - Tekoče steklo je odlična zaščita pred vodo, umazanijo, bakterijami, vodnim kamnom in praskam za vse vpojne in nevpojne površine. Premaz je zasnovan na nano tehnologiji majhnih delcev, ki je brez vsakršnih umetnih primesi in zato popolnoma neškodljiv za zdravje. Zato ga lahko uporabljate v kuhinji, kopalnici in na vseh površinaš, ki bi jih radi zaščitili.

Šifra izdelka:
20002
 
Predvidena dobava:
Na zalogi
 
Spletna cena:
28,99 €
 
  

Količina:
 
 
 
Dodatni opis:

Kje se vse lahko Nano premaz uporablja:
Nano zaščitni premaz Tekoče steklo se uporablja za zaščito pred vodo, umazanijo in praskami v domačem okolju (kuhinjski pulti, kopalniški tuši, marmor, zaščita čevljev, sedežne garniture, keramične ploščice, mobilni telefoni, računalniki...) kot tudi v industriji in navtiki, kjer je zaščita pred vodo za določene dele (luči, motor, komponente) zelo pomembna.  


Kako se premaz nanaša na površino:
Uporaba premaza je izredno enostavna, zato ga lahko uporablja vsakdo v družini ali v podjetju. Predhodno moramo površino, ki jo želimo zaščititi dobro očistiti. Nato s šprico ali z mazanjem nanesemo zaščitni nano premaz Tekoče steklo na površino in ga pustimo delovati 10 ur. Nato površino obrišemo. Z eno stekleničko lahko zaščitimo 20m2 površin.  


Obstajata dva Nano zaščitna premaza Tekoče steklo. Ločeno za vpojne (semiš, les, tekstil, marmor) in nevpojne (steklo, keramika,...) površine. Ob naročilu napišite v opombe, kateri Nano premaz želite prejeti. 


Vaša košarica
Ojoj, košarica je prazna
Zadovoljstvo z
nakupom

V primeru, da vam izdelek ne ustreza, nam ga po 30 dne v originalni embalaži vrnite in vrnili vam bomo denar.

Podpiramo
Zveza Prijateljev Mladine Slovenija